30 Temmuz 2012 Pazartesi

TEYZEYE HEDİYE :)


Dün tatil öncesi alış verişe çıktık.İpekyol'a girince birbirinden şık gömlekler içinde kaybolduk resmen :) Kendim için güzel bir mavi gömlek seçerken Ahmet Tuğra ise başka bir mavi gömleğe yapışıverdi.Gömleği bırakmak istemeyince onu da süslü teyzesine hediye olarak aldık...
Teyzemiz İpekyol'un gömleklerini seviyor,fotoğraftaki iki gömleği de aldık.Bakalım teyzemiz hangisini beğenecek? :)Ben ikisine de bayıldım,...
Hamilelik öncesi abla kardeş bir sürü kıyafet değiş tokuşu yapıyorduk.Her tatil bi çok kıyafetimizi değiştiriyor,çeşit çeşit giyiniyorduk.Şimdiler de o hala incecik benim biraz fazlam var :( şu fazlalıklarımdan kurtulayım da yine onun dolabından bi kaç şey aşırayım inşallah :)


Neşeniz bol olsun...

13 yorum:

Nesrin dedi ki...

çok beğendim gömleği :)biz de ablamla hep aynısı yaparız değiş tokuş güzel oluyor :)

Unknown dedi ki...

Bende çok severim kardeşimle değiş tokuşu. Hamileyken tüm kıyafetlerimi kardeşime vermiştim geri almak koşuluykla alabildim mi tabiki hayır:))))

bir güzel çift dedi ki...

nesrin;gömlekler çok güzel cidden,değiş tokuş güzel ya,yeni almış gibi oluyosun ;)

berenimo;aynen yaa hamileyken tüm eteklerimi,elbiselerimi verdim geri alırım sanmıştım ama yok şuan için mümkün gözükmüyo;)sadece iki eteğimi alabildim gerisi onda hala :)))

nohut oda dedi ki...

en mutlu oldugun yine onun kıyafetlerıne gırebıldıgın gün olaak :))ama onun için aynı seı soyleyemeyeceğim bizdede aynı durum mevcutda:))

bir güzel çift dedi ki...

nohut oda;ayy kesin o gün bayram yaparım onda şuan çok beğendiğim bi kaç parçayı hemen alırım ;))) bu sefer yerine verecek bişeyim de yok ona :)

emreyle hayat dedi ki...

İnsanın kız kardeşinin olması harika bir duygu değilmi? her zaman iki dolabın oluyor :)hatta ona hediye alırken bile ister istemez kendini de düşünüyor insan :)

Filiz dedi ki...

Keske benim de giysilerimi paylasabilecegim bi kiz kardesim olsaydi.ozendim yaaa...gomlekler cok guzel.iyi gunlerde kullanin insallah.sevgiler canim

esra dedi ki...

Ayşeciğim merhaba nasılsın..ya bu esrada bir kayboluyo bir çıkıyor deme :) bebiş sana benziyor :) yanlız hangi teyzeye, malum teyze booll.. canım benim bir zamanlar bloğum vardı :) onunla yeniden ilgilenmeye karar verdim..ben "izle gadget"i koymayı yeni akıl ettim. :((.izleyicim olursan sevinirim..yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum da bu bloggerlığı :)))

http://esrariharabe.blogspot.com/

istanbuldan, sinop'aaa kocamannn sevgiler .....

Aygül dedi ki...

Kiyafetlerimi asla kimseyle paylasamam:)) bunu benden kimse isteyemez:))) bana ozel hepsi:))

bir güzel çift dedi ki...

emreyle hayat;aynen yaa..valla bişey alırken ilerde sevmezsem,bişeyle kombin edemezsem derdim olmuyo ben kullanamazsam ablama yada kardeşime veririm diyorum.öyle de oluyo birimizin giyemediğini diğerleri giyiyo :)

Filiz;sağol canım yaa...kızkardeş başka bişey ama bazen insan öyle arkadaşlar ediniyor ki kız kardeş misali...bu tarafa gel ben sana kardeş olurum :))

esra;valla ben de seni merak ediyordum tivitırdan da kayboldun.hemen geliyorum bloguna...

Aygül;ablam ve kardeşim haricinde asla kıyafetimi kimseye vermem kimseden de bişey giymem ;) ama kızkardeşler istisna,küçüklükten beri hep birbirimizden giyindik,alıştık ;)

herşey tadında dedi ki...

aa benimde var
gerçekten hoş bir hediye olmuş ii bayramlar

Adsız dedi ki...

"Merhaba, bloğunuzla ilgili bir şey soracaktım bana mail atabilir misiniz. esra@findirim.com. Teşekkürler. "

bir güzel çift dedi ki...

c; merhabalar blog sayfamın sağ üst köşesinde mail adresim var,birguzelcift@gmail.com ne zaman isterseniz bana yazıp sorabilirsniz...sevgilerle...

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...