25 Şubat 2011 Cuma

EVİMİZDEN;FOTOĞRAFÇI KÖŞESİ:)

İşte yine ikeadan kapıp geldiğim bir ürünle karşınızdayım :) Gerçi ben bu fotoğraf askılarını alalı 2 aydan fazla oldu.Hatta alır almazda sizler için fotoğraflamıştım.Ama sonra yayınlamayı unuttum.Bu günde fotoğraflar arasında görmesem aklıma gelmeyecekti.



Fotoğraf çekmek kadar fotoğraflarımı saklamak,güzel bir şekilde sergilemekte çok önemli benim için.İşte bu yüzden ikeada bu güzel şeyi görünce hemen incelemeye başladım.Ray,zincir ve klipslerden oluşan bu setin üzerinde benim fotoğraflarım harika duracak diye düşündüm.Aldım ve dediğim gibi oldu.Minik mandalların ucunda fotoğraflarımız çok hoş durdular,değişik bir hava kattılar ortama.Eski yeni bir çok fotoğrafımızı uzunlu kısalı,farklı şekillerde astım.Bazen fotoğraf harici sevdiğim birkaç şeyi de tutturuyorum minik mandallara.Arada bir değiştiriyorum fotoğrafları,hatta fotoğraflarda görüldüğü üzere bir çok mandalımız bol kalmış durumda.Çünkü o mandallarla ilgili değişik düşüncelerim var :)
Fiskevik Duvar Resim Fotoğraf Tutucu Set imiş bu setin adı.Merak edenler için bunu da yazmış olayım.Hemen ekleyeyim yine fotoğraflardaki yüzümüzü-gözümüzü saklamak için oynadım fotoğraflarla :)

P.S;Sağda görünen kırmızı çerçevede -tahmin edeceğiniz üzere- ikeadan.Ama üzerindeki taşlı süslemeler bana ait :)
Neşeniz bol olsun…

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...