11 Aralık 2009 Cuma

BANYODA PEMBE ÇİÇEKLER

Günlük hayatın yoğun koşuşturmacası arasında
kimi zaman evde yapılan küçük bir değişiklik bile mutlu ediyor insanı.Bir çiçek,işlemeli bir yastık,küçük bir paspas,rengarenk bir sticker,hoş bir aksesuar ve daha nicesi…Ev dekorasyonunda elinizdeki parçaları doğru yerlerde uygun renklerle kullanırsanız eğer, evinizdeki güzelliğe güzellik katarsınız.



Dün akşam konuşurken arkadaşlardan bir tanesi sormuştu ‘banyo için yeni bir şeyler alacağım,nasıl bir şeyler önerirsin’ diye.Ona da çeşitli tavsiyelerde bulundum, buradan da yazayım istedim.Öncelikle hemen belirteyim ki ben büyük banyoları çok seviyorum.Mis kokulu sabunlar,renkli dekoratif taşlar,simli mumlar,küçük sevimli yapay çiçekler…Bunların hepsi banyo dekorasyonunda kullanılabilir.Hele şimdilerde banyo tekstili öylesine güzelleşti ki bir çok yerde o rengarenk,yumuşacık havlulara sarılıp kalmak geliyor içimden yahutta birbirinden şık klozet takımlarının,banyo paspaslarının hepsini alıp eve taşıyayım istiyorum :)


Ben en son, açık ve koyu pembe olmak üzere minik iki çiçek ile renklendirdim banyomuzu.Diğer eşyalarla da uyumlu olunca baktıkça bakası geliyor insanın :)


Evimiz,güzel evimiz…

NOT:Çiçekler ve minik cam vazo yine İkea dan...




Neşeli günler…

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...