26 Eylül 2011 Pazartesi

HAFTA SONU RELAX MODDAYDIM :)


Geçen hafta okulun ilk haftası olduğu için epey yorulmuştum.Şimdi hiç öyle “zaten 2 günün boştu nasıl yoruldun” demeyin:)Cuma günü üst üste 6 saat derse girdim.Sınıfların hepsi birbirinden hareketliydi öyle ki okuldan çıktığımda ayakta duracak halim yoktu valla :( Neyse siz deyin boş günlerin rehavetinden ben deyim Perşembe ve cumanın yoğunluğundan...Boş günlerimde kendimi alış verişe verdim de perşembe cuma hissettirmeden geçti... ve Cumartesi sabah kargocular bize çalıştı resmen. 
Haftasonu eve gelen kocaman bir paketten Relax Mode alışverişimin cicileri çıktı.(Daha önceki Relax Mode alışverişim için tık tık )Geçen hafta relaxmode un internet sayfasında indirimleri görünce mağazaya gitmek için sabredemeyip hemen netten sparişi verdim.Fotoğraftaki gecelik ve sabahlığı aldım.İyi ki de almışım fotoğrafta görünenden çok daha güzel ve soğuk kış gecelerinde beni sımsıcak tutacak ürünler :) Diğer paketlerdense minik minik ciciler çıktı ki biz hala bakmaya doyamadık :)

Neşeniz bol olsun...

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...