29 Haziran 2008 Pazar

Düğün Mekanımız





Huzurum heyecanlarını paylaşırda ben paylaşmazmıyım dedim ve koyuldum işe..:) Siz blogumuzun ziyaretçileriyle paylaşacağım heyecan;Ayşenurum'la ebedi birlikteliğe adım atacağımız ve sevdiklerimizinde bugüne şahit olacakları yer olan düğün mekanımızı tanıtmak olacak.Evet burası daha faaliyete geçen yıl geçen Menemen'in Seyrek beldesi sınırları içersinde bulunan Seyrekgöl Hobi Park tesisleri. http://www.seyrekgol.net/ Biz hayalimizdeki kır düğününü anlattık ve ailemde burayı buldu.Onlara buradan teşekkürlerimi sunuyorum.


İlk başlarda büyük bir korku vardı bende, acaba Ayşenurum beğenecekmiydi...Acaba beraber düşlediğimiz hayalleri karşılayabilecekmiydi burası.Fakat korkularım yersiz çıktı..23 Nisan haftası aşkım yanıma gelince ilk işim ona bu mekanı göstermek oldu..ve O gerçekten çok beğendi..Ayşenurun beğenmesi beni o kadar mutlu etmişti ki günlerce yaşadığım gerginlik yerini rahatlamaya bırakmıştı neredeyse ağlayacaktım.Tesisin müdürüde bize o kadar ilgi ve alakalı yaklaştı ki ikimizide o günle ilgili tatlı bir rahatlık kapladı.O muhteşem günün emin ellerde olduğunu hissetmek çok güzel bir duygu.En azından yaptıkları işin sorumluluğunda ve bilincinde olmaları bizi açok bir sevindirdi.Ee nede olsa insan hayatında bu duyguyu bir kez yaşıyor ve o günün unutulmaz bir gün olması için çaba sarfediyor.




İşte Seyrekgöle ait bir kaç fotoğraf koydum yazımın aralarına.Fotoğraflardan da anlaşılacağı gibi çok güzel bir mekan değil mi?





Evet şimdilik benden bu kadar...O günün mükemmel olması için ve Huzurumla ikimizin bir ömür boyu unutamamamız için elimden gelen her şeyi yapacağım.Eğer sizde o güne şahitlik yapmak istiyorsanız ve mutluluğumuzu paylaşıp mutluluğumuza mutluluk katmak istiyorsanız siz sevdiklerimizide aramızda görmeyi çok isteriz.Dimi AYŞENURUM gelsinler :))))


ALİŞ'i Nuru,Huzuru,AYŞENURUNU çok seviyor ve bu unutulmaz günü sabırsızlıkla bekliyor....

AYŞENUR'dan İlave;Öncelikle bu güzel yazısı ve düğün mekanımızın tanıtımı için sevgili Alişim'e teşekkürler.Ali'nin bu yazısını görünce bi ekleme yapmadan duramadım bende.Düğün mekanımız gerçekten çok güzel.Mekan yetkilileri hayallerimizi gerçekleştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar umarım bu memnuniyetimiz düğün sonuna dek sürer.Ayrıca bende Ali gibi canımın ailesine yani benimde diğer aileme çok teşekkür ederim, bu kadar özel bi ailenin gelini olacağım içinde çok mutlu olduğumu belirtmek isterim.Bu arada annelerimizin yüreğine inmeyeceğini bilsek düğünümüzü çok çılgın bi şekilde yaşayacağız biz,örneğin bakınız 'The Corrs' grubunun ''Angel'' şarkısı klibi :)

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...