26 Haziran 2012 Salı

TAVSİYELER-III


Şimdilik bu serinin son yazısı olsun bu :) Birazda belli başlı ürünlerde deneyip sevdiğim markalardan bahsedeyim;

1.Şampuan-banyo köpüğü-bebe yağı-pişik önleyici krem;Bunların hepsini bebik doğmadan önce almıştım.Araştırdım soruşturdum Seba med de karar kıldım.Şimdilerde de çok severek kullanıyorum,çokta memnunum.
2.Islak mendil;İlk zamanlar hatta uzunca bir süre bebikin altını silmek için ılık su ve pamuk ikilisini kullandık.En temizi,en sağlıklısı…Ama zamanla dışarı çıkmalar çoğalıp,evde olsak bile su ve pamuk pek pratik gelmemeye başlayınca ıslak mendillere geçiş yaptık.İlk tercihim uni baby yeni doğan oldu.Parfüm,alkol,paraben içermeyen gayet memnun kaldığım bir ürün.Bir ara değişiklik olsun diye Prima pampers aldık ama memnun kalmadık,parfümlü ve sabunlu gibi sanki,kullanamadan kaldırdım bi köşeye.Sonra uni baby bulamadığım bi dönemde johnson baby aldık o da güzeldi...

3.Bez;İlk üç ay hep prima Premium care kullandık.Memnunduk, ta ki 4 numara beze geçene kadar.4 numarada twitter annelerinin tavsiyesi ile huggies gold ile tanıştık ve onunla devam ediyoruz.

4.Biberon;Biberon ayırteden bi bebeğim olmadığı için şanslıyım :)En çok avent kullanıyorum ama onun dışında dr.browns ve nuk ta kullanıyoruz.

5.Biberon yıkama fırçası;Avent in fırçasını almıştım,uzun zamandır kullanıyorum.

7.Bulaşık deterjenı;Bebek araç-gereçlerini yıkamak için üretilmiş friendly organic deterjanı kullanıyorum.Ben joker den almıştım ama hemen hemen her bebek mağazasında var.

8.Makina deterjanı;Dalin ve hacı şakir in granül sabunlarını kullandım bebek kıyafetleri için ama bir de friendly sıvı çamaşır deterjanını denemek istiyorum.Deneyen yada başka önerisi olan?
9.Bebek bakım örtüsü;Fresh’n soft ve canbebe yi kullandım.Canbebe hasta örtüsü olarak geçiyor sanırım.Freshn soft a göre daha büyük daha uygun.Bu örtüleri kesinlikle tavsiye ediyorum,çok kullanışlı :)

Şimdilik bu kadar,bu yazıyı miniğimle beraber yazdık,sayesinde yazının çoğunu tek elle yazdığım için imla hatalarımı görmezden geliniz lütfen :)

Neşeniz bol olsun…

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...