9 Mart 2012 Cuma

KİTAP DEMİŞKEN...


Hazır “kitap” demişken dün yine Ali den bana hediye gelen yeni kitaplarımı da yazıvereyim :) İlki Emzirme Sanatı.Doğumdan bu yana süt ve emzirme konusunda yenilecek,içilecek,okunacak ne varsa bana getiren Ali, bu seferde bu süper kitabı almış bana.Kitabı elime alır almaz sayfalarını karıştırdım,inceledim biraz.Benim çok işime yarayacak mutlaka.Anne adaylarına ve ben gibi taze annelere şiddetle tavsiye ediyorum.

Minik mührümüze kavuştuğumuz günden bu yana başkayız,bambaşka.Hele ben öyle bir aşka düştüm ki  inanın tarifi yok.Her anım,her saniyem onunla dolu.Öyle ki bloguma bile sayfalarca onu yazmak istiyorum,ondan başka yazdığım her şey yavan geliyor bana.Ama blogumu her açtığımda tutuyorum kendimi,elimdeki defterime yazıyorum onu bol bol :) İlk günden beri büyük bir azimle,büyük bir aşkla emziriyorum bebeğimi.Ama daha önce de bahsetmiştim sanırım ilk zamanlar sütümün azlığı dert oldu bana.Bu konuda twitter annelerinin desteğini asla unutmayacağım özellikle yeni annelerin gönüllü destekçisi,gönlü güzel  Zeynep ve ismini sayamadığım nice güzel anne...buradan hepsine bir kez daha teşekkürlerimi sunarım…
En büyük destekçim sevgili eşim için ne yazsam ne kadar teşekkür cümlesi sıralasam yetmez,bilirim.İşte yine ben ve minik oğlumla olduğunu hissettirdi.Aldığı bu kitaptan çok şey öğreneceğiz birlikte inşallah.

İkinci kitap “Rüzgarı Dizginleyen Çocuk”.İlginç bir kitaba benziyor.Bu kitap sırasını bekleyecek, malum daha sırada çok kitap var ama ben de vakit yok.Ne zaman okurum bilemiyorum ama okuyunca belki yazarım bu kitap hakkında da :)
Kitap dedik ne iyi ettik…

Neşeniz bol olsun…

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...