27 Temmuz 2012 Cuma

BEBEK ŞEKERİ&ŞEKER SEPETİ

Biraz geç oldu ama bebek şekerimiz ve sepetimizi yayınlayayım ben de :)Bloguma yeterince vakit ayıramadığım için aylar önce kaydettiğim bu fotoğrafları yeni hatırladım.Bebek şekerlerini son ana kadar internetten bulduğumuz bir firmadan yaptırmayı planlıyorduk.Ama firmayla bir türlü sağlıklı iletişim kuramayınca iş başa düştü dedik ve çıkıp şeker aradık.Son zamanlar olduğu için karnım burnumda gezmek öyle zor oldu ki farklı seçeneklere bakamadan bu gözlüklü kaplumbağada karar kıldık.Yukarıda görüldüğü gibi nikah şekeri olarak tasarlanmış şekeri bir mavi kurdele ile bebek şekerine çevirttirdik ;)
Bebek sepeti içinse ne internetten ne gezdiğim mağazalardan istediğim gibi bişey bulamadım.Piyasada gördüğüm allı pullu,tüllü süslü şeyler hiç benim tarzım değil.O yüzden Ali ile kolları sıvadık beyaz hasır bir sepeti şirin bir şeker sepeti haline getirdik.Öyle eğlenceliydi ki sepeti hazırlamak o günkü fotoğraflarımıza baktıkça hala gülümsüyorum ;)
Neşeniz bol olsun...

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...