15 Şubat 2011 Salı

DÖNÜŞ

Üç haftalık kocaman bir aranın ardından yeniden merhaba.Arayan soran,merak eden tüm arkadaşlara selamlar,sevgiler…Güzel bir tatil yapıp dinlendim,yenilendim ve işte döndüm.

Tatilin ilk günü düştük yollara,geze geze ve büyük bir heyecanla gittik güzel memleketime.Gezdik,gördük,annemin güzel yemeklerinden yedik,bol bol fotoğraf çektik…Tatilimin ikinci haftasında döndük,sevdicek iş başı yapınca bende evimizin tadını çıkardım.Bol müzikli,bol kitaplı süper bir dinlenmece ortamı oluşturdum.Kitaplarımdan başımı kaldırdığımda aylardır merak edipte "ne varmış bunlarda" demediğim diginin sinema kanallarına takılıp kaldım.İyiki de takılmışım bir çok sinema kanalında dünya sinemasından çok güzel,değişik türde bir sürü film izledim,eğlendim.En çok “Paris,Je t’aime” (2006) kaldı aklımda…20 yönetmen,birbirinden iyi oyuncular ve Paris’e dair minik öyküler…Filmlerden sıkıldığımda home tv den alamadım gözümü;7 günde değişim,Carter’la evini yenile ve bir sürü dünya mutfağından örnekler barındıran yemek programlarına baktım öylece.Sanırım şimdiye kadar tv başında bunca vakit geçirmemiştim :)
Ve tatil bitti koşuşturmacaya devam...Yazacak onca şey varken kısaca bizden haberler böyle:)
Neşeniz bol olsun...

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...