16 Ocak 2012 Pazartesi

KIRMIZI

Annem geldi geleli gezmelerimiz daha bir arttı.Aslında bunun tam tersi olması lazım değil mi?malum son günler yaklaşıyor :) Ama ana-kız gezmenin keyfi de bir başka.Hele bir de burada annemin kadim dostlarının olması gezmelerimizi daha bi güzelleştirdi.Bugün de güneşi görünce attık kendimizi dışarıya.Güzel bir yürüyüşün ardından ufak tefek alış veriş derken geldik evimize.
Artık tüm hazırlıklarımız tamam.Dün bir fotoğraf çekimi daha gerçekleştirdik.Bu günlere dair birbirinden güzel kareler biriktirelim diye :) Eğilmenin kalkmanın iyice zorlaştığı şu son günlerde bundan sonra  öyle uzun uzadıya çekimler yapamayız sanırım.Malum artık çorap giymek için bile eğilemiyorum ki zaten uzun zamandır göbeğimden ayaklarımı göremiyorum :) Dün fotoğraf çekimi ile uğraşırken buradan paylaşayım diye lohusa tacımı da fotoğraflattım Ali ye.Bir tane tacım bir tane de tokam var.Toka ile ilgili aklımda değişik bir fikir var yakında onu da paylaşırım.
Bunları sürekli alış-veriş yaptığım çok cici bir bijuteriden aldım.Sade,zarif bir şeyler arıyordum ki istediğimi buldum.Hastane için de kıpkırmızı bir şal alıp ekledim çantama.Kırmızıyı ne kadar sevdiğim biliniyor artık değil mi?Bir sebebi olmasa da şalımı da tokalarımı da uzun süre kullanırım ben :)


Neşeniz bol olsun…

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...