6 Aralık 2011 Salı

EHL-İ kEYFSEL DÖNÜŞÜMLERİM :)


Bu gün İzmir’e doyum olmaz,dışarıda yumuşacık bir kış havası var.Tam “çık-gez-dolaş hatta git cici dükkanlardan minik bir şeyler al” havası var.O nasıl bir hava öyle diye kafa yormayın böyle bir hava işte :) Ama bu ılık aralık gününde ben evdeyim ,tüm odaların camlarını ardına kadar açtım evi havalandırıyorum ve ufak tefek  uğraşlarla vakit geçiriyorum.Kendimi yormadan,uykuya,dinlenmeye doyaraktan uğraşıp duruyorum işte.Her yeni annenin yegane öğüdü olan “bu zamanlarının kıymetini bil,bol bol uyu,dinlen”  sözü gereği pek bi ehl-i keyfim :) Allah keyfimizi daim etsin hatta 7 hafta sonra da  İNŞALLAH :)
Sayfamızı sıkça ziyaret edenler,eş-dost herkes benden ,bebikten ve yapılan hazırlıklardan haber istiyorlar.Fotoğraf soruyorlar.Sağolun varolun hepiniz.Bir ara özet geçeceğim ama ne zaman ben de bilemiyorum.Onun için yazdığımız sadece üçümüze ait cici bir defterimiz olduğundan sanırım buraya tekrar yazmak bana zor geliyor :)  

soranlara buradan hemen kısa bir değerlendirme yapayım;
.halimiz vaktimiz yerinde,hayatımızın en özel,en mutlu günleri bunlar,iyiyiz,sağlıklıyız ve tatlı bir koşturmaca içindeyiz.
.33. haftadayız, ilk günden bu yana  6-6,5 kilo almış durumdayım.Onun kilosu da gayet normal hatta yarın tekrar bi kontrolümüz var,heyecanlıyız.
.Fazla kilom olmadığı için kıyafet sorunum hiç ama hiç yok, adım arkadaşlar arasında “süslü anne”ye çıkmış olsa da bundan şikayetçi değilim :) Hatta öğrencilerimin kendilerini tutamayıp “ay hocam çok tatlı oldunuz siz,nolur bi kere öpebilir miyim sizi” sözleri  bana pek iyi gelmekte :)
.Bebikin birkaç ufak eşyası dışında her şeyi hazır,şirin mi şirin bir odası oldu.Girip girip bakıyor,minik eşyalarını sevip duruyoruz.
.İlk günden bu yana onun için eğlenceli güzel bir albüm hazırlıyoruz.Fırsat bulduğumuz her an fotoğraf ve video çekimleri ile geleceğe anılar biriktiriyoruz.Çekimlerimizin son hali çok çok keyifli :)
.Bebik 11.haftadan beri çok ama çok hareketli.Hiç hız kesmedi maşallah :) İnşallah sonuna kadar problemsiz,sağlıklı,güzel günler yaşarız ve sonrasında da tabi…
.Son iki gündür uykularım sık bölünür oldu.Nasıl ,ne yana yatacağımı bilemez oldum,Kalça ve kasık ağrılarım çıktı ortaya.Hadi hayırlısı :)
.Hastane çantam hala tam olarak hazır değil,neyi bekliyorum bilmiyorum.Ama hani her şey hazır olursa  “akşamına hastaneye gitcem sanki” korkusundan tam hazırlayamıyorum galiba :)
.Daha önceleri bir çok arkadaşımın da bu dönemler de bebek beklediğinden bahsetmiştim.Bir tanesinin
prensi geldi dünyaya.Ve bebişiyle ilk günlerin zorluğunu atlatmaya çalışıyor.Onları öyle gördükçe hiç  doğurmayıp,hep böyle karnımda mı taşısam acaba diye düşünmeye başladım.Nasıl olsa böyle benimle her gittiğim yere geliyor,ağlaması,uykusuzluğu,gazı vs yok. Duyduklarımdan nasıl etkilendiysem artık  daha bebikli günleri yaşamadan neler düşünmeye başladım :( Neyse yeni anneler desteklerinizi bekliyorum zira ben böyle olumsuzlukları düşündükçe bu gidişle bir ömür boyu koca göbüşümle yaşayıp bizim miniği içerde saklıcam :)
Daha yazacağım şey çok ama fazla uzattım,yeter.Kalanını da sonraya saklayayım.

Neşeniz bol olsun...

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...