7 Haziran 2011 Salı

ALAÇATI’DAN

Dersim erken bitti 11:30 da evdeydim.Yolda gelirken sıcaktan iyice bunalınca bu havada yapılacak en güzel şey evde yatıp dinlenmek,hatta uyumak dedim…Gelir gelmez de yattım zaten.Uykuya geçişin en tatlı yerinde bas bas bağıran bir seçim otobüsünden gelen iğrenç melodi ile zıpladım.Ya sabır dedim gözlerimi kapattım yine.Ama ne mümkün uyumak sanki sözleşmiş gibi her bağımsız aday,her parti propagandasını tam benim uyuyacağım vakitte kapımızın dibinden geçerek yapıyor.Hayırlısı ile şu seçim bi gelip geçsin de kurtulalım şu gürültü ve görüntü kirliliğinden.Ya şu süreçte yemin ederim bir çok adaydan da partiden de nefret ettim.Yeter artık,değil mi ama?

Neyse birazcık geçtiğimiz hafta sonumuzdan bahsedeyim de sakinleşeyim :) Malum cumartesi günü SBS vardı ve ben de görevliydim.Sınav sonrası biraz kafa dağıtmak için minik bi geziye çıkalım dedik.Tercihimiz ne zamandan beri gidelim dediğimiz Alaçatı’dan yana oldu.Hafta sonu olması hasebiyle oldukça kalabalıktı ve her zaman ki gibi cıvıl cıvıl…Alaçatı rengarenk ve nispeten pahalı bir yer.Bunun yanı sıra biz fotoğraf meraklıları için de malzemenin çok bol olduğu süper bir yer :) Alaçatı nın şirin sokaklarında,güzel cafelerinde,deniz kıyısında bol bol bastım deklanşöre.Bir sonraki gün Alaçatı dan Çeşme’ye geçtik.Uzun zamandır gitmemiştik,iyi geldi yine Çeşme bize :) Bir önce ki Çeşme sürprizi için tıktık :)








Neşeniz bol olsun...

15 yorum:

^zeynep^ dedi ki...

özledim alaçati'yi... çok güzel fotograflar!

Unknown dedi ki...

Ne hoş resimler çekmişsin..
ALıp başımı gidesim geldi ALaçatı'ya :)
Bizim de böylesine güzel cıvıl cıvıl tatil cennetlerimiz var ancak,ille de tebdil-i mekan istiyor insan...
Bu yaz görmek nasip olur inşAllah..
Sevgilerimle...

yemyeşildeniz dedi ki...

çeşme'yi de alaçatı'yı da o kadar özledim ki :( işte izmirde yaşamanın güzel yanı, hafta sonu çeşme'ye gidebilmek :) fotoğraflara bayıldım, ellerinize sağlık.

bir güzel çift dedi ki...

Zeynep A.;alaçatı hakkaten özlenilecek yer..umarm en kısa zamanda yolun düşer bu taraflara...sevgilerle...

Zeliha;tabiki,tebdil-i mekan iyi geliyor insana...

yemyeşildeniz;çok teşekkür ederim.sevgilerle....

Unknown dedi ki...

çeşmeye gelipde alaçatıya gitmeyip aptallık etmişim anladım bu fotoğrafları görünce :( en kısa sürede gitsem hatta yerleşsem keşkee..

fotoğraflar harika ellerine sağlık :)

bir güzel çift dedi ki...

Gul/inn;Teşekkür ederim canm..bence de bi daha ki sefere Alaçatı ya mutlaka uğra...sevgilerle...

Meyra dedi ki...

bir güzel çiftin, bir gezgin çift oluşuda bu sanırım:))
fotoğraflar pek özendirici ama:(

Gülsah ♥ dedi ki...

Nekadar sirin bir yer burasii yaaa :-)) Fotograflar okadar güzelki, orda olasim geldi bir an icin. Böyle güzel fotograflari paylastigin icin tesekkürler :-)

http://guelsah87.blogspot.com

neval dedi ki...

yine görsel şölen çektin sağol ayşenurcum

bir güzel çift dedi ki...

Meyra;teşekkür ederim canım sevgilerle...

Gulşah;beğenmene sevindim canım,çok teşekkürler...

Neval;Canım çok teşekkürler...

Zeynep'in Evi dedi ki...

Alaçatıyı ben de çok merak ediyorum, birgün umarım gitmek nasip olur, rotamız o yöne döner.. fotoğraflardaki renklerden de albensi yüksek biryer olduğu belli oluyor:)

Gulcin dedi ki...

bir insan bir yeri bu kadar cabuk nasil ozler :( e daha 2 hafta oldu geleli yok ben yine ozledim oralari. Marinada ictigim cayi, alacatida meydandaki kahvedeki turk kahvelerini, sokaklari, agaclardaki erikleri cok ozledim. resimlere de bayildim. Siz her hafta gidin biz de ozlem giderelim bari :)

bir güzel çift dedi ki...

Zeynep;en kısa zamanda uğrayın bu taraflara bence...sevgilerle...

Gulcin;bak haftası dolmadan ben bile özledim...özlenmeyecek yer değil ki ama :) sevgilerle...

ikbalannem dedi ki...

vallahi bütün resimlere bayıldım o kadar gezdim diyordum ama bazılarını görmemişim demekki o renk cümbüşü ve güzelliğe hayran kaldım sevgiler eski dostlarım benim içinde bir çay için oralarda terapim yüzünden henüz bir yere gidemiyorum işallah giderim

Adsız dedi ki...

Gitmek istediğim yerlerin başında,ne güzel gidip görmüşsünz ve çektiğniz fotoğraflar harika .

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...