23 Haziran 2011 Perşembe

SEMİNER

Nedense bu hafta bitmek bilmedi ya da bana öyle geldi :( Uzadıkça uzuyor,mubarek Cuma bir türlü gelmiyor.Sanırım koca yılın yorgunluğu üzerine bir de seminer döneminin bitmek bilmeyen evrak işleri eklenince bu hafta bitemedi bi türlü…Gerçi ben onca işin bir çoğunu arkadaşlara devretsem de benim yapmam gereken işler bile yordu beni.Hele bir de bu sıcak havalar,hiç çekilmiyor o işler.Neyse ki bugün keyifli bir seminer günü idi.Okulumuzun bahçesine kocaman,upuzun bir kahvaltı sofrası hazırlandı,yaklaşık 55 kişi güle oynaya yedik içtik.Kahvaltımız böyle eğlenceli geçince pazartesi günü için de İzmir’e nazır güzel bir mekana kahvaltıya gitmeye karar verdik.Seminer dönemi dediğin böyle olmalı bence :)

Geçen gün yolumuz D&R a düştü.Kitaplar arasında mest olmuş vaziyette gezerken ne zamandır almayı düşündüğüm kitapla karşılaştım;Dijital Fotoğrafçının El Kitabı-Scott Kelby.Şu sıcaklarda içimden kolumu bile kaldırmak gelmezken belki bu kitap sayesinde fotoğraf makinamı elime alıp yeni teknikler deneyebilirim :)
Neşeniz bol olsun…

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...