17 Haziran 2011 Cuma

ALIŞVERİŞ GÜNCEM-II

Nihayet karneleri verip öğrenciler için bu yılı da sonlandırdık.Son günler,özellikle de son akşamlar bi hayli yoğun geçti.Mezuniyet gecesi,yıl sonu müzik gecesi,tiyatro gecesi ve son olarak ta pilav gecesi derken bir ara hiç eve gitmeyip okulda mı yatsak diye düşünür olduk :) Neyse ki bitti,gitti.

Hafta başına alış veriş yazısıyla başlamıştım,haftanın son gün yazısı da öyle olsun.Relax Mode mağazaları benim giripte boş çıkmadığım yerlerdendir.Zaten son zamanlardaki pijama takımlarımın yarısından çoğu yine Relax Mode dan.Geçen haftasonu da bir Relax Mode mağazasına düştü yolum ve yine ellerim boş çıkamadım.Yeni sezon ürünler yine cıvıl cıvıl,yine çok tatlılar.Ben bu sefer de çok cici bi pijama takımı seçtim.Fotoğraftakiler takımın cici terlikleri :)
PS;Bu arada sevgili blog dostları;izleyicisi olduğum tüm arkadaşlarımın anasayfaya düşen tüm yeni yazılarını okuyorum.Ama çoğu zaman yorum yazamıyorum.Yorum yazamıyor olmam sizleri okumadığım anlamına gelmiyor yani haberiniz ola :)

Neşeniz bol olsun...

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...