7 Haziran 2011 Salı

ALAÇATI’DAN

Dersim erken bitti 11:30 da evdeydim.Yolda gelirken sıcaktan iyice bunalınca bu havada yapılacak en güzel şey evde yatıp dinlenmek,hatta uyumak dedim…Gelir gelmez de yattım zaten.Uykuya geçişin en tatlı yerinde bas bas bağıran bir seçim otobüsünden gelen iğrenç melodi ile zıpladım.Ya sabır dedim gözlerimi kapattım yine.Ama ne mümkün uyumak sanki sözleşmiş gibi her bağımsız aday,her parti propagandasını tam benim uyuyacağım vakitte kapımızın dibinden geçerek yapıyor.Hayırlısı ile şu seçim bi gelip geçsin de kurtulalım şu gürültü ve görüntü kirliliğinden.Ya şu süreçte yemin ederim bir çok adaydan da partiden de nefret ettim.Yeter artık,değil mi ama?

Neyse birazcık geçtiğimiz hafta sonumuzdan bahsedeyim de sakinleşeyim :) Malum cumartesi günü SBS vardı ve ben de görevliydim.Sınav sonrası biraz kafa dağıtmak için minik bi geziye çıkalım dedik.Tercihimiz ne zamandan beri gidelim dediğimiz Alaçatı’dan yana oldu.Hafta sonu olması hasebiyle oldukça kalabalıktı ve her zaman ki gibi cıvıl cıvıl…Alaçatı rengarenk ve nispeten pahalı bir yer.Bunun yanı sıra biz fotoğraf meraklıları için de malzemenin çok bol olduğu süper bir yer :) Alaçatı nın şirin sokaklarında,güzel cafelerinde,deniz kıyısında bol bol bastım deklanşöre.Bir sonraki gün Alaçatı dan Çeşme’ye geçtik.Uzun zamandır gitmemiştik,iyi geldi yine Çeşme bize :) Bir önce ki Çeşme sürprizi için tıktık :)








Neşeniz bol olsun...

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...