27 Haziran 2011 Pazartesi

DİNLENCE MUHABBETİ

Bana hiç bitmeyecekmiş gibi gelen geçen haftaya inat Cuma gününden kaçtık yazlığa.Dinlendik,yenilendik,geldik :) Mis gibi serin akşamlarda mışıl mışıl uyudum,son zamanlarda sürekli düşüşe geçen tansiyonum oralarda normalleşti,mide bulantılarım azaldı,kayınvalidemin hazırladığı yemekleri yedim doyasıya üzerine de dalından kopardığım taze meyveleri indirdim mideye :) Ayrıca iki haftadır hummalı çalışmalar yürüterek düzenlediğimiz odamız bi kaç minik ayrıntı dışında hazır ve nihayet kendi odamızın keyfini çıkardık doyasıya.Oda ile ilgili ayrıntılar daha sonraya ;)


Sevdicek zıpkınla dalış yaparken ben kıyıda şezlonguma yaslanıp kitabımı okudum.Giderken kitaplığımdan öylesine iki kitap çekip almıştım.Biri çok önceleri bir sürü kitapla birlikte aldığım ve okunmayı bekleyen “Kızıl Nehir” di ki bir günde okundu bitti.Ardından yakın zamanda aldığım “Ölü Ruhlar” a başladım.Hafta sonumun dinlence muhabbeti henüz bitmedi,daha yazacağım kısmetse :)


Neşeniz bol olsun…

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...