24 Şubat 2011 Perşembe

OKUDUKÇA KEYİFLENDİREN BLOGLAR

Blog dünyasına dalıp gündelik telaşlardan uzaklaşmayı seviyorum.Gerçekten okumayı sevdiğim,güzel paylaşımlarla dolu sayfaları izlemeye alıyorum.Ve cidden izliyorum :) O an pc başında isem ana sayfaya düşen her yeni başlığa tıklayıp okuyorum izlediğim arkadaşlarımı.Yoksa sırf izleyici olmak için izlemek benim tarzım değil.

Kimi bloglar cıvıl cıvıl, okudukça içime yaşam sevinci doluyor.Kimilerinin el emeği ürünlerine ve ilginç fikirlerine şaşıp kalıyor,her seferinde “maşallah” diyorum.Kimilerinde fotoğraflara dalıp kalıyorum.Kimilerinin bir günde yaşadıklarını okurken gülümsüyorum,bazılarında ise hüzün kaplıyor içimi.Kimi sayfalarda yazanın kelimelerle dansına hayran kalıyorum.Bazı sayfaların sahiplerini can arkadaşlarımdan biri sayıyor ve seviyorum…Blog okumak için daha fazla sebep sayabilirim ama daha fazla uzatmaya gerek yok :) Sevgili Medanşeri ve Cep Aynası arkadaşlarım “okuması en keyifli blog” ödülünü layık gördükleri arasında bizleri de saymışlar.Kendilerine çok teşekkür ediyorum.Okundukça keyiflendirmek güzel,okunmak merak edilmek ayrı bir güzellik…Ben izleyicisi olduğum tüm blogların her yeni paylaşımlarını keyifle okuyorum.Bu yüzden de bu ödülü izlediğim tüm bloglara gönderiyorum.
Bu arada soğuk algınlığı nedeniyle dün ve önceki gün benim için çok zor geçti.Baş ağrısı,üşüme,mide bulantısı,hastane,doktor,tahliller ve neticede 3 gün rapor…Bu gün evdeyim ve çok daha iyiyim.Madem üç gün raporluyum iyice dinleneyim,sinema kanallarına takılayım,okuyanlarım için birkaç foto yayınlayayım bir de keyifle blog okuyayım :)
P.S;Fotoğraf I : Annemin salonun bir köşesinde duruyor.Gerçek bir bitki ama sanki yapaymış gibi.Gören herkes merakla soruyor "bunun adı ne nereden aldınız" diye.Çok güzel ve değişik bir bitki.Annem amcamların bahçesinden toplamış bunları ve salonunu süslemek için kullanmış.Adını bilmiyorum,bilen varsa bana da yazarsa sevinirim.

Fotoğraf II ; Karadenizden...yeşilliklerin arasından akıp giden derecik Ali nin objektifinden...

Fotoğraf III ; Çandarlı daki bahçemizden...

Neşeniz bol olsun…

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...