15 Eylül 2011 Perşembe

MİM

Sevgili Delibu! Güzel bir mim yazısında blogumuzun ismini zikretmiş,kendisine yürekten teşekkürler.Şimdi sıra bende;

İlk düzenli okuduğunuz blog ve hissettikleriniz;Lacheen…çok samimi bulmuştum cümlelerini,özellikle güncel paylaşımları çok hoşuma gitmişti.Hala da öyledir.
Sanal alemden tanışıp görüştüğünüz Bloggerlar;Herhangi bi bloggerla yüzyüze tanışmadım,bunu hiç düşünmedim.Ama Bir Avuç Hayat ve Ezgilimelodi ile blog dışında sıcak,samimi yazışmalarımız var.Hiç bi blogger arkadaşla yüzyüze görüşmedim dedim ama nohut oda bakla sofa ile bir yerlerde karşılaşmayı umuyorum :)
Blog dünyasına adım attığınızda, gökyüzündeki yıldızlar kadar parlak gelen, asla onun gibi olamam diye düşündüğünüz Bloggerlar;Blog dünyasına adım attığımdan beri hep samimi,kendi halinde bloglara denk geldim ben.O yüzden hepsi birbirinden parlaktır benim için.Yazmaya başladığımda da “kimse gibi olma” şeklinde bi kaygım olmadı hiçbir zaman.Kendim(iz) gibi oldum işte :)
Kendinize yakın bulduğunuz Bloggerlar;
Bir avuç hayat,
Bahar Masalı,
cherryblossom ve güncesi,
Cep aynası,
Deli bu,
Burcu Çalışkan,
elif ada,
esti nesim-i newbahar,
Filizin evi,
Medanşeri,
Meyra nın gemisi,
Mutlu masal photography,
tuku,
nohut oda bakla sofa,
sessiz teyyare,
zeynep’in evi,
Moda blogları arasında en sevdiğiniz Blogger;Stylboom
Yazılarını okurken keyiflendiğiniz Bloggerlar;İsimlerini yazmaya vaktim yetmez ama emin olun takibinde olduğum tüm bloggerların yeni yazılarını keyifle okuyorum.Özelikle birkaç tanesinin fotoğraflarını izlemeye doyamıyorum.
Mimin Notu;Bu yazıda ismi geçen herkes mimlenmiş oluyormuş haberiniz ola…
                   Fotoğraf;öylesine...

Neşeniz bol olsun...

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...