2 Kasım 2012 Cuma

BİZ-II

9.ayı 6 dişle tamamladık,üstte 4 altta 2 olmak üzere minik sevimli 6 diş :) (Öyle fena ısırıyor ki acayip tırsıyoruz Ahmet Tuğra dan :) )
Benim bildiğim ilk olarak alt dişler çıkar genelde ama bizim miniğin ilk dişi üst dişlerden çıktı sürpriz bi şekilde.Çıkacak diş çok daha ve bu süreç oldukça zor geçiyor...
Fotoğraflardan da çok net anlaşıldığı üzere bi sn bile yerimizde durmuyoruz.Bi oraya bi buraya saldırmaktan terden sırılsıklam oluyoruz.Kimi zaman sevinç çığlıkları çoğu zaman ise istediğini yaptırmak için atılan çığlıklarımıza doyum olmuyor :) Evi derli toplu olsun isteyen anneye inat ev savaş alanı gibi,hele mutfağımız görülmeye değer.Ama anne ısrarla her gece yatmadan önce her yeri derleyip topluyor,bakalım ne zaman pes edecek :)
Keyfimiz yerindeyse sevinç çığlıkları eşliğinde herkesi,herşeyi alkışlıyoruz."Hadi oğlum alkış" diyen babayı büyük bi hevesle alkışlayıp sevindiriyoruz onu.Çoğu minik gibi tv de reklamlar başladığında renklerin ve hareketliliğin albenisine kapılıp ekrana kilitleniyoruz.Ama anne-baba hemen duruma müdahale edip gerçek dünyaya döndürüyor miniği :) Artık altını almak,bezini bağlamak demek küçük bi savaş demek,isteklerimizi,sevincimizi,kızgınlığımızı ve daha nicesini öyle güzel anlatıyoruz ki bu hallerimiz görülmeye değer :)

her zamanki gibi yazıyı yarım bırakıyorum.oysa daha ne marifetlerimiz var yazacak...

Neşeniz bol olsun...

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...