21 Haziran 2010 Pazartesi

BUGÜN

Harika bir hafta sonunun ardından yine hafta başı…
İzmir’in sıcakları iyice bunaltınca her zamanki gibi haftasonu Çandarlı’ya kaçtık.Bu sene okul öylesine yoğundu ki şu küçücük kaçamaklar bile “oh be” dedirtiyor insana.Neyse ki Cuma günü karneleri dağıtıp derin bir nefes aldık.Geçtiğimiz Cuma, benim sınıfım için epeyi gözyaşılı bir Cuma oldu.Her birinin karnesine özenle yazdım onları ne çok sevdiğimi,çoğunun da karnesine belgelerini iliştirerek büyük bir heyecanla dağıttım karnelerini.Sıra dilek ve temenniler bölümü ile dersi bitirmeye gelince konuşabilmek zor oldu benim için.Ama bir çırpıda söyleyiverdim tayinimin çıktığını…sonrası benim kocaman 7-E sınıfımın gözyaşları ve “nasıl ya?”, “ama neden öğretmenim”, “gitmeyin nolur” vs. vs. diye bitmeyen soruları…Neyseki plan programımızı yapıverdik,bol bol görüşeceğiz daha..



Haftasonu iki gün boyunca Çandarlı’da iyice dinlendik. En önemlisi de Çandarlı’nın serin rüzgarı sayesinde bebekler gibi uyuyabildik :) Ben elimde kitabım hafif hafif esen rüzgarın ve yemyeşil bahçenin tadını çıkarırken Ali çim biçme makinesiyle tüm bahçede koşturup durdu.Biçilen çimlerin mis kokusu eşliğinde bahçeden minik çilekler topladık hatta bir kucak dolusu semiz otu toplayıp kocaman bir kasede salata yaptık :) Bu arada taaaa bir zamanlar söz verdiğim yazlığın mobilyalarını bu sefer kesinlikle fotoğrafladım sizler için.En kısa zamanda yayınlayacağım ve biraz da odamızın dekorasyonu konusunda yaptıklarımızı sizinle paylaşıp fikrinizi alacağım.
Güzel bir haftasonunun ardından bu hafta da günler öncesinden gezme-tozma planları ile doldurulmuş yoğun bir hafta olacak.Bu akşamdan başlıyoruz gezmelerimize.Ee o zaman bize iyi gezmeler :)

Neşeniz bol olsun…


SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...