14 Haziran 2010 Pazartesi

1 Dİ 2 OLDU :)

Daha önce şurada sizlere çiçeğimiz ölüyor diye dert yanmıştım hatırlarsanız.Ve o yazımın ardından sağolsun bir arkadaşın yardımı ile çiçeğimizin ölmediğini öğrenip rahatlamıştım.Öğrendiğime göre guzmania çiçeğinin bu zamanlarda ortasındaki kırmızı yaprakların sararıp solması normalmiş.Bizimde kırmızı yapraklar sararıp kuruyunca korkmuştum ben ama önemli değilmiş.Zaten yeşil yaprakları hala çok güzel ve canlı.Guzmaniamız ölüyor diye boşuna üzülmüşüm,çiçeğimiz ölmedi aksine doğurdu :))



Günler öncesinden bizim büyüyen çiçeğimizin kökünden bir yavru daha boy vermeye başlamıştı.Ben önceleri onun ne olduğunu anlayamamıştım ama arada bir onu sevip muhabbet ediyordum o yavrucakla.Sonradan bir baktık ki o da büyüdü minik bir guzmania oluverdi.Biz de dün onu büyük çiçeğin yanından alıp kendisi gibi minik bir saksıya diktik.İki tane çiçeğimiz oldu böylece inşallah bu da büyür bunun da bir yavrusu olur :)))


Neşeniz bol olsun…

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...