6 Ocak 2010 Çarşamba

TATİL SONRASI

Yılbaşı tatilini uzattıkça uzatmak istiyorum.

Tatil öylesine yoğun bir o kadar da güzel geçti ki hala rehaveti atamadım üzerimden.Geçen bir yılı İzmir de uğurlarken yalnız değildik.Canım ablalarımla İzmir’in altını üstüne getirdik.Havalarında güzel olmasını fırsat bilip birbirinden güzel mekanlarda kahvaltı edip en güzel yerlerde tıka-basa karnımızı doyurduk.Yemek içmekten arta kalan zamanları alış-veriş yaparak değerlendirdik.Biz alış veriş çılgınlığı yaşarken beyler bizi mağazalara bırakıp gidip oyunlarını oynadılar :) Ne zamandır beklediğimiz indirimler tam zamanında başlayınca bir çok mağazayı bir çok markayı ziyaret etmeden geçmek olmazdı :) Mango,Zara,Bershka,stradivarius,Park bravo,Nine west ve daha aklıma gelmeyen nicesinin raflarını altüst ettiğimizi hatırlıyorum.
Yılbaşı kutlamak gibi bir adetimiz yok, geçip giden bir yılın ardından kutlama yapabilenlerden değilim ben yaa…yılbaşı tatildir bizim için,önemli olan birlikte olmaktır. Ve bizde bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirdik.Kısacık bir tatil bile olsa sonrasında okula dönmek zor oldu…Önce okula döndüm şimdide bloğuma :)
Yine yeni yazılarla burada olacak bir güzel çift…

Şimdilik
Neşeniz bol olsun…

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...