24 Aralık 2012 Pazartesi

EMEKLEME YARIŞMASI

Geçtiğimiz hafta sonu miniğimiz hayatının ilk ciddi etkinliğine davetliydi.Sayesinde harika bir hafta sonu yaşadık,çok eğlendik,çok güldük :) Geçen hafta doğum yaptığım hastaneden arayıp cumartesi günü bir "emekleme yarışması"nın olduğunu haber verip Ahmet Tuğra mızı davet ettiler :) "O kadar bebeği bir daha nerede bir arada bulupta oğlumuzu eğlendireceğiz"diyerek daveti kabul ettik.Cumartesiyi beklerken günler geçmek bilmedi bizim için :)Cumartesi günü yarışma saatinde oradaydık.Hiçbişeyden haberi olmayan onlarca bebe ve bir sürü anne-baba hatta dede-annane-babanne vs. oradaydı.
Yarışma başlamadan önce biz büyükler tanıştık kaynaştık sonra bebeleri yarışma alanına bıraktık.Isınma turları esnasında Ahmet Tuğra nın yaşadığı mutluluk ve sevinç görülmeye değerdi.Zaten normalde de sanki kendisi kocaman adammış gibi nerde küçük bi çocuk görse sevinçten çıldırıyor.Orada kendi akranlarını görünce hangisine saldıracağını şaşırdı :)Yarışma başlayana kadar öyle yoruldu ki yarışmaya hali kalmadı :) 
Sanırım 40 ın üstünde bebek vardı ve bebekler grup grup yarıştılar.Bizim bebik ikinci grupta 10 numaralı bebek olarak yarıştı.Daha doğrusu yarışmadı.Umursamadı bile yarışmayı.Yarışma alanın ortasına kadar pıtır pıtır gitti biz aha da yarışı birinci bitirecek derken ortaya oturdu emekleyen-emekleyemeyen bebelere bakıp bakıp güldü.Karşısına geçip onca şaklabanlık yaptık ama nafile gözü bizi filan görmedi.Ben emeklemez bizimki yürümeye kalkar filan diyordum onu da yapmadı.Diğer bebeklere bakmaktan emeklemeye,yürümeye fırsatı olmadı :)

Netice itibariyle önemli olan yarışmaktı deyip,teselli hediyemizi alıp geldik :) 

Neşeniz bol olsun...

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...