4 Eylül 2010 Cumartesi

GEZİLESİ GÖRÜLESİ I

Koskoca tatil nasıl da bitti gitti :( seminer dönemi başlayalı üç gün oldu ve bu üç günde toplantıdan toplantıya koşmaktan içim bayıldı.Birinci gün eski müdürün veda toplantısı,ikinci gün yeni müdürün tanışma toplantısı ve üçüncü gün de saatlerce süren kurul toplantısı…Yeni okulumdaki iş hayatım oldukça hızlı başladı hadi hayırlısı :) Yalnız şu bir gerçek ki tebdil-i mekanda ferahlık var cidden.Yepyeni bir kurum,yeni yüzler… bu okulumda çok daha mutlu olacağımı hissediyorum :)

Birdenbire böyle bir koşuşturmacanın içine düşünce artık tatil fotoğraflarıyla avunmak düşer bana da.Tek başıma bakmayayım onlara diyerek buradan paylaşıyorum.Onca yer,onca fotoğraf buraya ekle ekle bitmez biliyorum o yüzden seçmece yapacağım :)

Yer:Sapanca

Mubarek ramazanda bu yapılır mı diyeceksiniz haklısınız da...nefis terbiyesi olsun :) Bu fotoğrafı en sona sakladım ki post tadında tuzunda bitsin :)
Yer;Sapanca Göle Divan Restaurant...

 
Neşeniz bol olsun…

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...