15 Aralık 2010 Çarşamba

DUVAR KAĞITLARI

Geçen gün bu yazı burada bitmedi demiştim ya hah işte devamı;Orada bahsettiğim odamız için hala güzel bir duvar kağıdı arıyorum.Odanın bir duvarını –yatak başının geldiği duvar- ya efektli boya ile boyatalım ya da duvar kağıdı ile kaplatalım dedik.Bizim karşı odamız Ali nin kardeşinin odası,o odasının tüm duvarlarında efektli boyayı tercih etti çokta güzel oldu.Ama biz sadece bir duvar için düşünüyoruz.Duvar kağıdında seçenek daha çok olunca duvar kağıdı aramaya koyulduk.Geçen gün Koçtaştaki duvar kağıtlarına baktık.Ama pek beğenmedim siz ne dersiniz?




(Son fotoğraftaki beyaz-kabartmalı duvar kağıdı favorim şimdilik...duvarlar tamamen beyaz,mobilyalar da beyaz olacak.O nedenle duvar kağıdı gri,güzel bir kırmızı yada böyle beyaz ama kabartmalı olsun diyorum.Bembeyaz bir odaya rengarenk aksesuarlarla renk katmak en son işimiz olacak)

En kısa zamanda Alsancak ve Karşıyaka da gördüğüm birkaç ithal duvar kağıdı satan dükkana da uğrayalım diyorum.Hatta oralardaki seçeneklerimizi de fotoğraflayıp fikrinizi alayım :)

Neşeniz bol olsun...

22 yorum:

eslemce dedi ki...

ben birincisini beğendim,diğerleri pek hoşuma gitmedi,yani çok sıradan geldi desem.
kolay gelsin

bir güzel çift dedi ki...

ESLEMCE;çook teşekkürler Eslemce...ben pek bi kararsızım bu yaza oda hazır olsun istiyorum bi karar vericem inş :)

Asortik Krep dedi ki...

Onların arasında diyorsan en sonuncu bence de ,ben bahause tan aldım,ordada çok güzel yoktu ama
2. derece beğendiğimi almak zorunda kaldım.Yoksa benim istediklerim şu yazıdaki duvarkağıtlarından..
http://asortik-krep.blogspot.com/2010/12/bizden-baska-her-sey-orda.html
(gibi ama benim salonum zaten karanlık birde öyle kahve duvarkağıdı kullanırsam iyice girilmez diye düşündüm.)

bir güzel çift dedi ki...

Asortik krep;kesinlikle bende koyu renk istemiyorm.yazlktaki odamıza olacağı için içaçıcı aydınlık olmalı.İthal kağıtara bakacağım onlar çok daha güzel oluyor.bakıp beğenince buradan paylaşırım yine.sevgilerle..

cherryblossom dedi ki...

canim ne zor sey böyle oda dösemek :) vakit kisitlamasi da olmayinca "suna da bakayim buna da bakayim" diye uzadikca uzuyor galiba :)

bu arada duvar kagitlarindan ben de en sonuncusunu begendim.. ama duvar kagidi veya efektli boya olarak daha güzel birseyler bulabilirsiniz bence ;) sevgilerimle..

bir güzel çift dedi ki...

cherryblossom;canım aynen dediğin gibi vakit sorunu olmayınca hep daha güzelini arıyor insan.bende içime sineni bulana kadar bakacağım :) sevgiler..

gul dedi ki...

Ben de odamin duvari icin baya bi dola$mi$tim.. O yüzden duvar kagitcilarini baya mesken edinmi$tim.. Burada sanki daha güzelleri var . Bi duvara dü$ünüyorsan bi rol yeter sanirim. Istersen ben burdan fotograflayip begendigin olursa burdan gönderebilirim ;)

bir güzel çift dedi ki...

gül;canım çok teşekkür ederim,çok naziksin ama sana zahmet vermek istemem inan.ben duvar kağıtlarını burada etraflca aramadım henüz,sadece koçtaş a baktım.önce İzmir'in atını üstüne getireyim istediğimi bulamazsam sana başvururum :) tekrardan teşekkürler

nihalasli dedi ki...

Canim koltuklarinda kabartma ya da kabartma gibi gorunen doku yoksa son duvar kagidi fikri cok guzel;)

bir güzel çift dedi ki...

nihalasi;canım bu odanın her şeyi beyaz olacak bir tek iki adet minik berjer koltuk kırmızı olsun istiyorz.ama düz kırmızı,kabartması filan yok yani...

CEPAYNASI dedi ki...

ben de son duvar kağıdını beğendim:)

bir güzel çift dedi ki...

cepaynası;içlerinde en güzeli o değil mi?du bakiiim ben her yeri iyice bi geziim daha neler bulcam kimbilir?

neval dedi ki...

zevkli arkadaşım ; daha güzelleri vardır sanki biyerlerde sen bulursun

bir güzel çift dedi ki...

neval;arayacağım nevalcim.bulunca da size haber vereceğim inş...sevgilerle...

İKİ MELEK dedi ki...

biraz daha bakmak iyi fikir bu arada siz izmir de mi yaşıyorsunuz...ben izmirliyim ama istanbulda yaşıyorum bu kış belli bir süre izmirde kalacağım..

bir güzel çift dedi ki...

şirin butk:canım eş durumundan İzmirliyim ben :) eşim has İzmirli :)

İKİ MELEK dedi ki...

bende eş durumundan istanbula taşınmıştım ama galiba burada kalmaya gönüllüyüm. izmirde bilmiyorum ama yapı marketleri ne kadar çok var bilmiyorum ama inş gönlüne göre bulursun..

bir güzel çift dedi ki...

şirin butik:canım benimde ünv dahil hayatımın önemli bir bölümü İSt.da geçti.ama 2 yıldır İzmirliyim :)Karşıyaka ve Alsancak ta ithal duvar kağıdı satan harika dükkanlar var.oralarada bakacağım :)

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

ben de sonuncusunu çok beğendim ve yatak odamı bu şekilde hayal ettim... umarım her şey gönlüne göre olur...

Newbahar dedi ki...

İthallere bak bencede...

Halen ev dekorasyonuna devam ha:))

bir güzel çift dedi ki...

Emine;teşekkür ederim.sevgiler..

NEwbahar;en kısa zamanda bakacağım.sevgiler canım

Unknown dedi ki...

ödülün var bendeee:)

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...