1 Ekim 2010 Cuma

ANAHTAR ASKISI

Bir önceki yazımda sevimli anahtarlıklarımızdan bahsedince bu güzel anahtar askımızdan bahsetmeden olmaz diye düşündüm ve bahsediyorum işte :) Bu askı bize Göynük hatırası.Bildiğiniz üzere bu yaz gezenti çift olduk biz dere-tepe gezdik.Bu küçük ev Safranbolu evlerine ne çok benziyor değil mi? Ama eski Göynük evleri de çok güzel...

İzmir’den yola çıktık Bursa,Kocaeli,Adapazarı,Sapanca,Safranbolu,Sinop,Gerze,Alaçam,Bafra,Ordu’ya kadar gezerek görerek gittik. Dönüşte ise Sinop’tan düştük yollara bu sefer de Kastamonu,Bolu,Abant,Mudurnu,Göynük,Geyve,İznik,Pamukova,Yenişehir,Bursa derken İzmir’e geldik :) Yazarken bazı yerleri atlamış olabilirim gezilen yer çok olunca bazı yerleri atladım sanırım :)
 

İşte böyle gezerken yolumuz Göynük’e düştü,daha doğrusu yolumuzu Göynük’e de düşürdük Akşemsettin Hazretlerinin kabrinde üç İhlas bir Fatiha okuyalım diye.İyiki de uğramışız Göynük’e…oldukça güzel bir yer olarak kazındı hafızalarımıza…ve bu güzel askılardan aldık kendimize de sevdiklerimize de.Bu arada üzerlerine isim ve tarih yazdırmayı ihmal etmedik :)


Neşeniz bol olsun…



8 yorum:

Sümeyye dedi ki...

biraz safranboluya benziyor değilmi pelince de geçenki yazısında buradan bahsetmişti sen de anlatınca iyice merak ettim şimdi :)Anahtarlıklarda çok ciciymiş,güle güle kullanın :)

bir güzel çift dedi ki...

sümeyye;cidden çok güzel bir yer ve Safranboluyu andırıyor...

neval dedi ki...

anahtarlık ne tatlı

Newbahar dedi ki...

Oy oy oyyyy sizin gibi anahtarlarınızda bi çatı altında toplanmış ne güzel:))

Bence evinizde gittiğiniz yerlerden aldığınız bu hatıra eşyaları koymak için bi köşe yapın.

Güzel pazarlar bir güzel çiftime..

Stil Direktoru dedi ki...

Safranboludan almıştım bende canım güzel günlerde kullan

bir güzel çift dedi ki...

neval;teşekkür ederiz neval

Newbahar;ah cidden öyle bir köşeye ihtiyacımız var yoksa yakında evde yer bulamayacağım.

Stil Direktörü;Edoş aynıları Safranbolu da da var ve ben oradan almadım.Göynük'te görünce de kaçırmadım bunları.

nihalasli dedi ki...

nasil hosuma gidiyor su an burayi gezdik sunu yedik diyen bloglar:) havalar sogumadan daha da su an yapilicak en guzel seyler bunlar ..

nevbahar01 dedi ki...

allah kabule tsin. böyle ziyaretlerinizde beni unutmayıp dua ederseniz çok mutlu edersin beni. sevgiyle...

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...