7 Aralık 2012 Cuma

HAMARAT BEN :)

Zaman hayatı kolaylaştırma,fazlasıyla pratik olma zamanı benim için.Yeni mutfağımda bakliyatları derin çekmecelere yerleştirdim.Çekmece derin ve aşağıda olunca aradığımı bulmak için tüm kavanozları çıkarıp çıkarıp bakmam gerekiyordu.Neyse çareyi kavanoz kapaklarına etiketler yapıştırmakta bulduk.Dün gece minik beyi uyuttuktan sonra geç saatlerde bu etiketlerle uğraştık.Fotoğrafa bakarken farkettim,kırmızı mercimek ve yeşil mercimeğin kapakları değişmeliymiş :)) Tabi kavanozlar bu kadar değil koca çekmeceyi doldurdum,çok düzenli şık bi bakliyat çekmecem oldu :)

Neşeniz bol olsun...



4 yorum:

Unknown dedi ki...

ELERİNİZE SAĞLIK NE GÜZEL FİKİR

nohut oda dedi ki...

sana daha cici etıket kalıpları atabılırım istersen puantıyelı felan:)

Adsız dedi ki...

Konuyla ilgili sayfaları bulamadım, o yüzden ilgisi olmayan bir bölüme yazıyorum kusuruma bakmayın lütfen..
takip ettiğim kadarıyla bir kitap kurdusunuz;)benimde merakım; okuduğunuz ve memnun kalıp kalmadığınızı belirtip tavsiye etmek amaçlı paylaşımlarda bulunduğunuz bir kitap sayfanız,yada ayrı bir kitap blogunuz var mı??sizden çok çok sayıda kitap tavsiyesi almak istiyorum..ayrıca sakıncası yoksa sizi face den de takip etmak istiyorum..face adresiniz ??? şimdiden teşekkürler ..sevgiyle.. hayırlı geceler..

bir güzel çift dedi ki...

mutluluklar sokağı:teşekkürler...

nohut oda: Gülcan cım bunlar aceleye geldi dümdüz oldular valla öyle şekilli cici bişeyler varsa isterim,ne güzel olur :))

Adsız;teşekkür ederim,son zamanlarda kitap okumaya eskisi kadar vakit ayıramasamda ciddi anlamda bir kitap kurduyum :) okuduklarım,çok sevdiklerim hakkında uzun uzun yazmayı çok istiyorum ama bebekli hayata geçişle blog yazmayı bile çok ihmal ettim.Ama inşallah en kısa zamanda kitaplarımdan bahsetmek naçizane tavsiyelerde bulunmak isterim.Bu arada face sayfam yok,daha doğrusu öyle genel bi sayfa değil benimki.aile ve arkadaşlarımın eklediği öylesine bi face hesabım var işte :) ama bana ne zaman isterseniz nurumaysenur@hotmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz,yazışır,birbirimize kitap tavsiyesinde bulunuruz :)

selam ile..

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...