21 Aralık 2011 Çarşamba

BEKLERKEN


Son zamanlarda okul dışında tüm vaktimi minik ama tatlı uğraşlarla geçiriyorum.Yalnız şu son üç günde farkettim ki haftada 3 gün de olsa artık okul ve öğrenciler beni ciddi anlamda zorluyor.Mesela tüm derslerimin 3. Katta olduğu pazartesi günü tenefüslerde aşağıya öğretmenler odamıza inmeye zorlandığımı farkettim.Resmen aşağıya inmeye üşendim,indiğimde de nefes nefese kaldım :) Anlaşılan o ki artık benim izin vaktim gelmiş.Ve haftaya artık iznimi alıp tamamen dinlenmeye çekileyim diyorum,kısmet…



Bu hafta pazartesinin yorgunluğunu dün kolumu dahi kaldırmayarak,kitap okuyarak hatta yatıp yuvarlanarak attım :) Bu gün çok daha dinç ve dinamik bi haldeyim çok şükür.Dün yatıp yuvarlanmış olabilirim ama geçtiğimiz haftasonu ciddi anlamda hamarattım.Bir sürü iş bitirdim.Bebikin beyazlarını önceden yıkayıp ütülemiştim,haftasonu da renklileri hallettim.Dura dinlene ütüledim o minicik şeyleri.Hayatımda bu kadar sabırla ve bu kadar sevgiyle yaptığım başka bir iş daha yoktur sanırım.Ben ütü ve yerleştirme işini yaparken sevdicek ara ara video-fotoğraf çekimi yaptı ki ilerde izleyip kıymetimizi anlayacakmış bizim ufaklık :)Ben ütü yaparken Ali de şifonyerini kurdu bebikin.Tabi o bu zorlu işi yaparken ütüye ara verip ben de onu fotoğrafladım ki ilerde belgelerle konuşalım :)Ütü ve eşyaların kurulum işi bitince alınan her şeyi paketinden çıkarıp özenle yerlerine  yerleştirdik. Sonra da dönüp dönüp baktık,baktık sevdik hepsini,hala da gidip gidip bakıyorum.İnşallah miniğimiz odasında sağlıklı ve huzurlu günler geçirir.



Aslında daha çok fotoğraf var ama hepsini yayınlayamıyorum.Her şeyi hazır çok şükür.Çevreden gelen “aman çok alma,giymiyor,kullanmıyor,işe yaramıyor” uyarılarını çok dikkate alamadım ben :) özellikle de kıyafet konusunda.Nerde güzel bir şey görsem aldım,çok abartmadım ama beğendiğim bir çok şeyi de almamazlık etmedim.Onları yıkayıp ütülerken de her defasında da “iyi ki almışız çoook ciciii” deyip,sevip durudum :) Sağlıkla giydiği günleri de görürüz inşallah….
Neşeniz bol olsun…

23 yorum:

Funda Ceyhan dedi ki...

İnşallah sağlıklı, güzel günlerde giyer bebişin canım, şifonyerin üzerindekiler de çok şirinmiş :) Sağlıkla kavuşmanız dileğiyle, sevgiler...

Haydins dedi ki...

Hazırlıklar bitiyor yavaş yavaş sıra beklemekte :)

Unknown dedi ki...

inşallah..sağlıkla gelsim minik melek..

bir güzel çift dedi ki...

Funda Ceyhan;Amin canım bilmukabele.benimkiler hazır alındı seninkiler gibi el emeği değil :) ama napalım benim elimden gelen de bu.sevgilerle...

Haydins;Evet en zor aşamaya geliyoruz sanırım.Sabırla bekleme sırası :)sevgilerle...

Gul/Inn;Amiiin.inşallah.sevgilerle...

Nil dedi ki...

insanın içini ısıtan fotoğraflar. bir bebeği beklemek kadar güzel bir duygu daha yoktur. 3 yıl öncesine götürdün beni. nasıl da sabun kokuyordu yıkadıklarım. ilk ve tek defa ütülemiştim kıyafetlerini :)

bir güzel çift dedi ki...

Nihan;teşekkür ederim canım.ben de bundan böyle bu kadar ayrıntılı ütü yapacağımı hiç sanmıyorum :) ama bu ütünün eğlencesini keyfini hiç unutmayacağım:)

tuku dedi ki...

en keyifli anlar bunlar :) Sağlıkla gelsin bir avazda

bir güzel çift dedi ki...

tuku;gerçekten öyle,inş. bundan sonrası da keyifli olur böyle...sevgilerle...

Sümeyye dedi ki...

ne ciciler yaaa,o günler aklıma geldi,gerçekten çok çok zevkli biz video işini niye düşünmedik diye hayıflandım bak şimdi :) neyse ikinciye inşallah :))

Delibu! dedi ki...

Amaa bunlar nasıl cicii :)
Bebiş çok şanslı.

Sevgiler..

bir güzel çift dedi ki...

Sümeyye;canım benim çok teşekkür ederiz.özlüyoruz seni haberin olsun :) bence de 2.ye videoda çekersiniz fotoğrafta :)

Delibu:inşallah o da "şanslıyım" der:)sağolasın,sevgiler...

Swotpisces dedi ki...

güle güle kullanın inşallah hepsini...

bir güzel çift dedi ki...

swotpisces;amin,teşekkür ederiz.sevgilerle....

Nur dedi ki...

Bayıldım bayıldım, çok zevklisiniz, tam hayalimdeki tarz. Ne güzel olmuş çekmece düzeniniz. Bizim bu işlere girişmeye daha vaktimiz var ama böyle güzel bir köşe çıkarabilir miyiz bilemedim:) Sağlıkla gelsin kurulsun ve cicilerini giysin bebeğiniz:))))

nohut oda dedi ki...

ilkinde böyle oluyor bir dolu eşa ile bende ayşei beklemiştim mahirde ise aysenı unısexleri ve 3-4 yeni takım yetti:)
güle güle giysin inşallah saglıkla...

Ayla dedi ki...

Ben işten dönünce her akşam aldıklarımı tek tek tek çıkarırdım sever konuşurdum, hiç bıkmadan usanmadan.Kimseye dinlemeden çok şey aldım herkes banada dedi alma diye dinlemedim iyi ki dinlememişim dedim aldıktan sonraki mutluluk başkaydı o mutluluğu yaşamaya değerdi.Hoş hiç giymeden kaldırdıklarım vardı ikinci olsa alırmıydım galiba almazdım:))Bebeğin sağlıkla mutlulukla kullanır inşallah

Mine Alcan Karaçay dedi ki...

Geçen yıl bu zamanlar aynı uğraşlar içindeydim, şimdi kızımın yaşına basmasına günler kaldı. Tatlı heyecanlar, güzel yorgunluklar bunlar. Ben de hep ütülerimi öpe okşaya seve yaptım.
Allah bir avazda kurtarsın ve sağlıklı günlerini göstersin inşallah

bir güzel çift dedi ki...

Anne adayı;Amiin,çok teşekkür ederiz.hele sizin de vaktiniz gelsin kimbilir ne hoş köşeler hazırlayacaksınız miniğiniz için.

nohut oda;ilkin heyecanı böyle işte,heyecan ve acemilik.ama 2.de başka olur.daha ayakları yere basar insanın.hele dur biz ilki atlatalım da 2. yi Allah bilir :=)

Ayla;amin Ayla inşallah sağlıkla giydiği günleri de görürüz.giymedikleri olursa bende saklarım elbet.zaman ne gösterir bilinmez :)

Mine Alcan Karaçay;Amin inşallah...ben de seneye geçen yıl bu zamanlar diye mutlulukla yazarım inş :)

Adsız dedi ki...

Ayşenurr, bayıldım hepsine yaa çook şekerler..İnsanda cocuk yapma ıstegı uyandırıyor haha :) Çok iyi yapmışsın begendiklerini almakla şahsen bende öyle yapıcam sANırım Allah o gunlerı gormeyı nasıp eder ıns, sende bebegıne saglıcakla kavusursun!!
Ne zaman gelıcek pekı ufaklık?
çok öpüyrm

bir güzel çift dedi ki...

Mel;canım benim ya çok teşekkür ederim.inan bu hazırlıkları yaşamak bambaşka bir duygu,Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin de ondan bol bol haberler yazayım size...Ocak sonu gibi gelir diyo dr.umuz,heyecanla bekliyoruz işte :)İnşallah Allah en kısa zamanda sana da bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin.sevgilerle...

Figen dedi ki...

Bayıldım.Maşallah.sepetler çok güzel siz mi yaptınız?

bir güzel çift dedi ki...

Figen;Teşekkürler.bende o beceri nerdeee.hazır aldım :)

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

O'na cok güzel bir ömür diliyorum..
İsil isil bir hayat, bol şans. Sevdikleriyle saglık dolu bir yasam diliyorum...

Allah tamamına erdirsin

Cok sevgiler....
İyi seneler.... :)))

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...