25 Mayıs 2011 Çarşamba

GÜLEN YÜZ

Dünden beri sayfamız yüzlerce kez tıklanmış ama fark eden olmadı sanırım.Ya da fark edildi ama çaktırılmadı :) Sevgili Özlem bana günler öncesinden mail atmış.Ama ben maillerimi uzun zamandır kontrol etmediğim için dün gördüm.Özlem demiş ki; ”…………. Blogunuzu birkaç ay önce keşfettim ve okumaktan gerçekten zevk aldım. Biz de İzmir'de yaşadığımızdan, daha bir zevkli geldi okumak :) Yalnız, bloğa her girişte karşılaştığım resim, ben de "sanki bu olmasa daha iyi olur." hissini uyandırdı, ben de elimden geldiğince, onu size daha yakışır bir hale getirmeye çalıştım. Kullanın diye de değil tabii ki, karar tamamen sizin :)…………..” ve sayfamızın en başında durup,daha düne kadar elinde kalp ile somurtan çizgi kızı güldürmüş Özlem :)Tabi bende hemen Özlem’in bu tatlı çizgi ikilisini ekledim sayfamıza.Artık gülen yüzler karşılıyor ziyaretçilerimizi.Özlem’e buradan bir kere daha teşekkür ediyorum.Böyle dikkatli,böyle zarif blog sahibelerinin varlığından haberdar olmak çok güzel.

PS:Bloga fotoğraf eklemek beni delirtmeye başladığı için gülmeyen çizgi sevgilileri ekleyemedim...Kusuruma bakmayınız...:)
Neşeniz bol olsun…

7 yorum:

ozlemvedogan dedi ki...

Tekrardan rica ederim :) Bu gülen çift gibi, siz de gülmelerle dolu, mutlu bir ömür geçirirsiniz umarım :)

Sümeyye dedi ki...

o benimde dikkatimi çekmişti ama ses çıkarmamıştım :) ellerine sağlık özlem,şimdi daha bir sevimli olmuşlar :)

bir güzel çift dedi ki...

ozlemvedoğan;aynı güzel duaları bende sizin için tekrerlıyorum...Allah aşkınızı daim etsin...

sümeyye;ben de diyorum kimse farketmedi galiba :)cidden şimdi pek bi sevimliler...sevgilerle canım...

Swotpisces dedi ki...

özlem e ben de katılıyorum ve bu benim de dikkatimi çekmişti. :)

bir güzel çift dedi ki...

Swotpisces;neyse ki artık yüzler gülüyor :)

KelebekGibi dedi ki...

Cok güzel olmus :)
Böyle blog izleyicilerini cok seviyorum. Dikkat edip gercekten iyiye yönlendirecek sekilde fikir veren ;)Yüregine saglik arkadasin.

bir güzel çift dedi ki...

kelebekGibi;sana katılıyorum böyle bloggerlar iyiki varlar...sevgilerle...

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...