14 Temmuz 2011 Perşembe

EGE TATİLİ BİTTİ SIRADA KARADENİZ VAR :)

Son 15 günüm Çandarlı’da tatil yapmakla geçti.Çokta güzel geçti :) İzmir’in kavurucu sıcaklarına inat Çandalı’nın harika esintisinde serinledim.Bol bol kitap okudum,bahçe bakımı hakkında az da olsa bir şeyler öğrendim,taze meyve sebze yedim doyasıya ve hafta başında döndüm İzmir’e…Gelecek hafta başında nasipse yeni bir tatile çıkacağız.Uzun bir Karadeniz tatili olacak.Oralarda gezmek-tozmaktan fırsat bulup yazabilir miyim bilmiyorum ama döndüğümde güzel haberler ve güzel yazılarla burada olacağım inşallah…


Neşeniz bol olsun...

10 yorum:

neslihan dedi ki...

Bana demişlerdi öğretmen ol, bir bayan için en iyi meslek diye..Tabi o zaman düşünemedim;tatili var ,hafta sonu var ,yarım günü var..
Biz çalışanların yerinede gez bol bol.İyi tatiller canım :)

Gülsah ♥ dedi ki...

Oh ne güzel canim :-)) bol bol geziyorsun, dinleniyorsun. Karadenize bende hep gitmek istemissimdir, umarim nasip olur banada.

Kendine iyi bak, iyi tatiller


http://guelsah87.blogspot.com

Meyra dedi ki...

i nan mı yooo ruummmm..!!!! bende daha tatile çıkamadan böyle güzel hatunların ikinci tatil planlarını bile duyunca elimde olmadan çıldırıveriyorum,çekemiyorum,kıskanıyorum hatta şu anda çatırdadım:(((

canımcım şaka bi yana (kıskandığım gerçek ama) yarasın,karadenize memleketime bayılacaksın bak havası misss gibidir,kuymak yee gel benim yerimede ama unutma sakın;) iyi tatiller, bol güneşler...

^zeynep^ dedi ki...

o daldaki kayisi mi? offf, o dalindan kopartilip mideye indirilen meyveler yok mu.... ?! iyi tatiller ;)

bir güzel çift dedi ki...

neslihan;mesleğimi en çokta bugünlerde seviyorum işte :)

Gulşah;eğer düşünüyorsan erteleme mutlaka git karadenize,havası,suyu bambaşka...

Meyra;canm en kısa zamanda sen de güzel bir tatile çıkarsın inş.bu arada ben de karadenizliyim o yüzden bilirim memeleketimin kıymetini...bizim oralarda kuymak pek yapılmaz ama bulursam senşn için yerim,söz :)

Zeynep A.;evet canım kayısı,yedik bitirdik bile :) teşekkür ediyorum,sevgilerle....

Adsız dedi ki...

merhaba Ayşenuurr..
cok uzun zaman olmuş gelmeyeli. özlemişim bu sayfayı.. O iç açıcı sevimli samimi havasını..geldim gördüm dolu dolu soludum selam bıraktım size ve gidiyorum:) bir aradan sonra.
blogcu beyazgeliincik ben hatırlarsan eğer :)
sevgiler...

Adsız dedi ki...

merhaba Ayşenuurr..
cok uzun zaman olmuş gelmeyeli. özlemişim bu sayfayı.. O iç açıcı sevimli samimi havasını..geldim gördüm dolu dolu soludum selam bıraktım size ve gidiyorum:) bir aradan sonra.
blogcu beyazgeliincik ben hatırlarsan eğer :)
sevgiler...

Vladimir dedi ki...

İyi tatiller :)

Sümeyye dedi ki...

Merhaba ayşenur :)
Nerelerdesin çok özledim seni,facetede kayboldun...umarım iyisinizdir,kuzuyla ilgili bana müjdeli haberler vermeni bekliyorum artık :)
Sevgi ve dua ile...

Sümeyye dedi ki...

yenilenen yüzüyle bir güzel çift :) çok şirin olmuş canım...

SELANİK

İzmir den yola çıkışımız sabah 8.30 u buldu. Yol müziklerimiz eşliğinde keyifle yol aldık. Planın ilk parçası Edirne idi. Bi gece Edirne d...